Ingredienser:
2 morötter1 liter hönsbuljong (jag kokte buljong på grönsakerna från kycklingen och kompletterade med grönsaksbuljong)
2 msk röd currypasta
salt och peppar
5 dl frysta broccolibuketter
50g haricot verts (egentligen sockerärter, men fel säsong)
400g nudlar
2 grillade kycklingfiléer
Till servering:
Något gott bröd eller matmuffinsKoka upp buljongen i en gryta. Smaka av med currypasta, salt och peppar. Skala och skär morötterna i skivor. Koka i buljongen i 3-5min. Tillsätt broccolin och koka tills den börjar mjukna innan sockerärtorna åker i. Grönsakerna är klara efter 1-2min. Koka nudlarna och skär kycklingfiléerna i bitar eller skivor. Fördela nudlar och kyckling i soppskålar och häll över buljongen med grönsaker. Servera med något gott.
Det låter gott men på bilden ser det mest ut som en roast dinner lagd i vatten!
SvaraRadera